Social

Carnagiu la intrarea in Slobozia

Cel putin 14 persoane si-au pierdut viata, ieri, intr-un cumplit accident de circulatie . Numarul victimelor este provizoriu, pentru ca, ieri seara, alte cateva persoane se aflau in stare critica la Spitalul de Urgenta Floreasca.
Accidentul a avut loc in jurul orei 15.00, la intrarea in Slobozia, dupa ce un microbuz apartinand societatii Vlase Impex s-a izbit frontal de un copac. Masina, in care se aflau 19 femei din mai multe localitati, asigura transportul acestora catre o croitorie din Slobozia. Dupa primele cercetari, politistii spun ca soferul ar fi incercat sa evite o creanga cazuta pe carosabil, dar, din cauza vitezei mari, a pierdut controlul asupra microbuzului si a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. (Ruxandra Popescu, Valentin Popescu , Mihai Duta) Soferul si noua dintre femei au murit pe loc, iar trei ulterior la Spitalul de Urgenta Slobozia. Pentru ca aceasta unitate nu mai facea fata, o parte din persoanele grav ranite au fost transferate la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Este vorba despre patru femei, aflate in coma posttraumatica. Bogdan Oprita, seful SMURD, ne-a declarat ca una dintre ele a decedat, iar starea celorlalte este critica. Una dintre victime este internata in sectia de terapie intensiva , cu edem cerebral si fractura de bazin. Celelalte doua femei sunt tinute sub supraveghere, dupa ce au fost supuse examenului tomograf. Elicopterul SMURD nu a putut interveni la locul accidentului, din cauza ca plafonul de nori era la 200 de metri de sol, iar reglementarile internationale spun ca distanta trebuie sa fie de o mie de metri. Ieri seara, la Floreasca urmau sa mai ajunga alte persoane aflate in stare critica. Victimele au varste cuprinse intre 23 si 35 de ani.





Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea