Social

#previziuni 2016 #carmen harra #clarvazatoare #previziuni

Carmen Harra, previziuni pentru 2016. Ce a declatat clarvazatoarea

Celebra clarvazatoare, Carmen Harra, a facut previziuni neasteptate pentru anul 2016. Potrivit acesteia, romanii vor avea parte de un an "de purificare".

 

Aceasta mai afirma ca anul 2016 va fi un an de tranzitie pentru Roamnia. Iata declaratia clarvazatoarei.

"Vad 2016 ca pe un an de purificare, iar din 2017 vom merge spre alt inceput. Ne intoarcem tocmai la debutul «Erei Basescu»... Se scormonesc lucruri care ies la iveala, iar coruptii care au crezut pana acum ca scapa nepedepsiti vor plati. Puterea apartine multimii care da jos guverne. Am un sentiment pozitiv in privinta Romaniei, unde oamenii vor trai mai bine.

La nivel planetar nu urmeaza nimic major catastrofal, chiar daca toata lumea se gandeste la ceva mondial. Personal, nu vad asa ceva. Vor mai fi insa evenimente triste si incidente cu morti, dar nimic masiv cu milioane de victime. Nu vad un razboi mondial si nici vreo apocalipsa care sa fie finalul omenirii. Singura problema care ne-ar ameninta cu adevarat viata ar fi doar incalzirea sau racirea extrema a planetei. Nu cred insa ca viata pe pamant se termina curand. Vom intra intr-o era in care, colectiv, ne vom vindeca gandirea negativa si vom invata sa ne iubim si sa ne acceptam. Sigur, putem merge si spre rau, si atunci ne autodistrugem", a declarat Carmen Harra pentru ziarulring.ro.

Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea