Social

Carlos a respins oferta Real Madrid

Jucatorul brazilian Roberto Carlos nu este dispus sa accepte oferta clubului Real Madrid de a-si prelungi contractul pentru inca doi ani.

"Ei spun: «Vom vedea cum joaca un fotbalist in acesti doi ani, iar apoi ii vom oferi o optiune de prelungire pentru alte doua sezoane». Insa, eu am 31 de ani si tocmai de aceea nu-mi permit sa accept astfel de oferte. Nu sint un produs. Cind ma duc la un club, ma implic total. Cred ca trebuie sa se termine cu acest lucru. Beckham vinde mult, insa si cistiga mult, la fel ca si alti fotbalisti precum Ronaldo si Zidane . Jucatorii nu trebuie sa mai fie folositi ca niste obiecte", a declarat Roberto Carlos pentru publicatia braziliana "O Globo".

Roberto Carlos a recunoscut ca ar putea evolua, in sezonul viitor, la Chelsea. "S-a discutat mult despre asta. Iar atunci cind circula astfel de zvonuri inseamna ca este si ceva adevarat la mijloc", a spus jucatorul brazilian.

Potrivit lui Roberto Carlos, antrenorul Carlos Queiroz, inlocuit pe 25 mai cu Jose Antonio Camacho, nu este singurul responsabil pentru criza prin care a trecut echipa. "Real Madrid se asemana cu echipele braziliene. Dupa ce pierzi doua partide trebuie sa demiti antrenorul. Responsabilitatea este in primul rind a mea, a lui Raul, Ronaldo, Zidane si abia apoi a tehnicianului", a mai spus fotbalistul brazilian.

Fundasul brazilian nu a dorit sa faca comenteze viata de noapte a unor jucatori de la Real Madrid. "Comentariile erau mereu legate de femei. Problema este daca se discuta si despre bautura... Insa, in timpul meu liber fac ceea ce vreau", a spus Roberto Carlos.

Pe un ton ironic, el a completat ca de cind, alaturi de Ronaldo si Beckham, a decis sa renunte la iesirile nocturne, Real Madrid a inceput sa inregistreze infringeri repetate. "Faptul ca eu, Ronaldo si Beckham am renuntat la viata de noapte a avut urmatoarea consecinta: doua luni si jumatate de infringeri consecutive. Pentru David a fost cel mai dificil, pentru ca este casatorit si are familie. Eu si Ronaldo sintem singuri, dar pentru David a fost foarte greu", a spus Roberto Carlos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea