Social

Carlo Ancelotti, noul antrenor al lui Chelsea?!

Carlo Ancelotti este la un pas de a fi instalat pe banca tehnica a lui Chelsea, italianul ajungand deja la un acord cu gruparea patronata de miliardarul rus Roman Abramovici . Conform Sky Sports News, antrenorul celor de la AC Milan a definitivat marti ultimele detalii ale contractului pe care il va semna cu „albastrii” in cursul urmatoarelor zile.

Tot ce mai ramane de facut din partea lui Ancelotti este sa puna mana pe stilou, iar londonezii sa pregateasca o suma frumusica drept compensatie clubului de unde l-au „furat” pe tehnician. Intalnirea dintre italian si Abramovici a avut loc intr-un hotel din Paris, si se pare ca ambii au plecat extrem de multumiti.

In primul rand antrenorul, care va castiga 7,2 milioane de euro pe sezon, timp de patru ani. Iar la aceasta suma se adauga niste „maruntis” pentru transferuri, cam 100 de milioane de euro. Cum era de asteptat, tinta principala este brazilianul Kaka .

Antrenor secund va fi nimeni altul decat fostul jucator al lui Chelsea, Gianfranco Zola , care pana acum a fost selectionerul Italiei la tineret. Insa vicepresedintele clubului AC Milan, Adriano Galliani, s-a opus vehement acestei variante, declarand ca zvonurile sunt unele nefondate: „Am vorbit cu Ancelotti. A fost in Paris, dar nu pentru a se intalni cu Abramovici. A avut niste afaceri”. Afaceri care se vor incheia cu o conferinta de presa pe Stamford Bridge…

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea