Social

Carlig la notorietate

Bucurestiul are un capital electoral special. De aceea a devenit " barometru " si va influenta alegerile generale, victoria de aici propagandu-se ca o viitura . Numai ca ce "prinde la mase" in tara nu inseamna ca prinde si la electoratul bucurestean. Capitala percepe altfel managementul eficient. Daca s-ar ivi un cetatean UE, care a locuit (cu acte) sase luni la Bucuresti, cu siguranta ar castiga fotoliul de primar general . Pentru ca acesta ar diagnostica imediat tratamentul pentru bolnavul Bucuresti.

Primaria Capitalei reprezinta acum o batalie apriga. Reteta Basescu – rampa de lansare, trambulina pentru Cotroceni – n-o sa se mai repete, fiind singurul caz in care primarul a ajuns presedinte. Basescu, eroul care se lupta cu mainile goale, a evitat reprosurile la care este supus un primar general, plangandu-se tot timpul ca nu-l lasa consilierii subjugati de interese meschine.

 

Continuarea in Romania Libera 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea