Social

#cupluri #reteta fericirii #cupluri fericite #pasiune cuplu

Care sunt cele mai fericite cupluri

Cuplurile care nu au copii au casnicii mult mai fericite, arata un studiu realizat recent de oamenii de stiinta.

Potrivit cercetarii, persoanele casatorite care nu au copii au marturisit ca simt o satisfactie mai mare in cuplu si isi pot pune in valoare sentimentele mult mai bine decat cuplurile cu copii.

Acest studiu a fost efectuat de specialistii de la Universitatea Open, la care au participat 5.000 de persoane, de toate varstele si din toate categoriile sociale.

In cadrul cercetarii, subiectii au fost pusi sa aprecieze calitatea relatiei lor. Persoanele fara copii s-au declarat mult mai fericite decat cele cu copii, deoarece au timpul necesar pentru a mentine pasiunea in cuplu, prin diverse activitati romantice.

Diferente asupra fericirii au existat insa in ceea ce priveste sexele. Astfel ca, potrivit cercetarii, femeile cu copii s-au declarat mult mai fericite decat cele fara copii, in timp barbatii cu copii nu au putut spune ca au o viata implinita in comparatie cu cei care nu au.

Sursa foto: awakeningcharlotte.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea