Social

#cele mai cautate oferte de Black Friday # oferte black friday #black friday

Care sunt cele mai cautate produse de Black Friday

In perioada reducerilor, romanii sunt interesati cel mai mult de electronice si produsele de IT. Pentru segmentul home&deco si fashion interesul este comtinuu de la inceputul lunii octombrie si pana in decembrie, cu varfuri in preajma Black Friday si a Craciunului, arata o analiza a agentiei de marketing online Today's.

Conform studiului citat, in fiecare an cautarile efectuate pe dispozitive mobile se dubleaza in aceasta perioada, in timp ce cautarile de pe desktop scad. In acest an, de exemplu, cei mai interesati de promotiile oferite cu ocazia Black Friday 2016 sunt utilizatorii din centrul si din sudul ţarii.

In luna octombrie, cand cautarile cresc cel mai mult dupa sezonul de vara, volumele de cautari in Google legate de Black Friday sunt dominate de sintagmele „oferte de black friday”, „black friday 2016”, „reduceri black friday”, „black friday romania”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea