Social

#femei #stare de spirit #batranete #studiu femei # femei fericite

Care este ziua saptamanii in care femeile se simt batrane

Desi femeile cauta sa fie mereu frumoase si fac orice pentru a fi perfecte, iata ca exista o zi in care orice ar face reprezentantele sexului frumos se simt mult mai in varsta decat sunt in realitate, arata un studiu realizat recent de compania St. Tropez.

Astfel, potrivit rezultatelor studiului, femeile se simt mai batrane decat in realitate in fiecare zi de miercuri la ora 15.30. Unul dintre motive invocate de femei pentru aceasta stare a fost faptul ca in weekend consuma mai mult alcool decat de obicei, iar acest lucru s-ar putea resimti in cursul saptamanii.

"Procesarea toxinelor din alcool si zahar poate sa puna presiune pe organism. Dureaza pana la 72 de ore pentru ca efectele alcoolului sa poata fi observate, asa ca efectele consumului de bauturi alcoolice in weekend ar putea sa nu apara pana miercuri la pranz", a explicat Nichola Joss, unul dintre autorii studiului.

De asemenea, potrivit aceluiasi studiu, una din zece femei sunt de parere ca miercurea este cea mai stresanta zi a saptamanii, iar joia reprezinta ziua cu cele mai mari posibilitati de a intretine relatii sexuale.

Cea mai fericita zi a femeilor pare sa fie vinerea, 60% din participantele la studiu declarand asta.

Sursa foto: gawker.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea