Social

#starea medicului Catalin Denciu #Catalin Denciu # incendiu spital pacienti covid #incendiu spital Piatra Neamt

Care este starea medicului Catalin Denciu – eroul de la spitalul din Piatra Neamt

Medicul Catalin Denciu, denumit eroaul de la spitalul din Piatra Neamt dupa ce si-a pus viata in pericol pentru a salva pacientii a suferit arsuri deosebit de grave.  Acesta a fost transferat de urgenta la un spital de specialitate din Belgia unde primeste cele mai bune ingrijiri.  

Medicul este intubat, insa stabil, iar caile sale respiratorii sunt in regula, ceea ce e un semn foarte bun. Acesta a fost evaluat de medicii din Belgia care sustin ca starea lui este favorabila.

„Este evaluat din punctul de vedere al sanatatii, este in tratament. Nu mai sunati direct la spitalul din Belgia, la sectia respectiva, la centrul pentru arsi, pentru ca prietenii belgieni care au acordat sprijin ne-au semnalat ca exista un bombardament asupra activitatii. Ii rog pe cei care efectueaza aceste apeluri sa nu mai sune, pentru ca nu fac altceva decat sa deranjeze. Cand avem informatii relevante le vom pune la dispozitia mass media, ne rugam pentru sanatatea domnului doctor, este ingrijit in cele mai bune conditii”, a transmis Ludovic Orban, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea