Social

#copii #nivel de trai #speranta de viata #copii 2013

Care este speranta de viata a copiilor din Romania nascuti in 2013

Romania se afla pe locul zece in topul tarilor europene cu cea mai scazuta speranta de viata pentru copiii nascuti in 2013, si la 37 de locuri distanta de regiunea cu cea mai crescuta medie de viata, potrivit unui studiu realizat de publicatia britanica Telegraph, la nivel global.

Cu o speranta medie de viata de 74 de ani, Romania imparte locul 37 cu Bulgaria si Estonia in topul tarilor europene cu cea mai scazuta speranta de viata pentru persoanele nascute anul trecut. Ocupanta primului loc in clasament este Monaco, cu o speranta de viata de 90 de ani.

Tara noastra nu se afla insa pe primele locuri in clasamentul tarilor europene cu cea mai scazuta speranta de viata, ocupand locul zece in acest top. Tara cu cea mai scazuta speranta de viata este Africa, in care persoanele care traiesc in tarile din continent abia daca ajung sa traiasca 60 de ani.

Europa, Asia si America sunt printre continentele cu cea mai mare speranta de viata din lume. Studiul relatat de Telegraph se refera la media de varsta pe care o vor atinge persoanele nascute in 2013, in situatia in care rata mortalitatii la fiecare varsta ramane constanta in viitor.
 

CITESTE SI 

5 tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti 

Nume de copii la moda in 2014 

Vedete care nu au imbatranit deloc. Afla-le secretul!


Sursa foto: Clinic-of-innovation.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea