Social

#selfie # moda selfie #capitala selfie #londra poze selfie #fotografii selfie

Care este capitala lumii unde se fac cele mai multe poze selfie

Moda fotografiilor selfie a capatat o amploare atat de mare, incat a condus la realizarea unui top al oraselor lumii unde turistii si localnicii adora sa isi faca poze de acest fel.

Clasamentul, intocmit de site-ul Suggestme.com, a fost realizat in urma analizei a mai bine de 6,3 milioane de poze selfie din intreaga lume, disponibile pe multiple platforme de socializare (Instagram, Facebook etc.) si a plasat Londra pe primul loc, metropola britanica fiind desemnata cel mai popular oras pentru asemenea fotografii!

Astfel, 14,05% dintre fotografiile selfie de pe retelele de socializare au fost surprinse in capitala Angliei, pe al doilea lor situandu-se metropola americana New York, cu 11,62% dintre postari. Asa cum era de asteptat, obiective turistice populare, precum Times Square si Statuia Libertatii, apar in cele mai multe dintre aceste selfie-uri.

Iata top 10 al oraselor lumii in care oamenii fac poze selfie:

1. Londra - 14,05%
2. New York - 11,62%
3. Amsterdam - 9,82%
4. Paris - 9,82%
5. Barcelona - 9,35%
6. Berlin - 7,15%
7. Roma - 6,60%
8. Istanbul - 4,98%
9. Sydney - 4,26%
10. Atena – 4,25%

Sursa foto: home.bt.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea