Social

#ultimele cuvinte #avion milano #dan petrescu #pilot

Care au fost ultimele cuvinte ale pilotului care se afla la mansa avionului prabusit langa Milano

 

Un avion romanesc de mici dimensiuni la bordul caruia se aflau 8 persoane s-a prabusit duminica dupa amiaza langa Milano, la doar 3 minute dupa ce decolase de pe aeroportul din Linate. In momentul in care s-a prabusit aeronava avea 156km/ora.

Potrivit datelor preliminare, inainte cu 16 secunde de impact, avionul a inceput sa piarda altitudine, coborand cu 25 de metri pe secunda, potrivit Corriere della Sera. Se pare ca pilotul a incercat sa evite dezastrul si ar fi schimbat traiectoria pentru a se intoarce pe aeroport. Din pacate insa aeronava s-a prabusit.

La ora 13:07, la trei minute dupa ce omul de afaceri Dan Petrescu a decolat de pe aeroportul Milano Linate, avionul s-a abatut de la traseul initial, pilotul transmitand coordonate bizare turnului de control, potrivit sursei citate.

De ce te-ai abatut din drum? Sa eviti turbulentele?”, este intrebarea controlorului de trafic de pe aeroportul Linate. “Nu”, a fost singurul raspuns al miliardarului roman aflat la mansa aeronavei.

In mai putin de un minut, aparatul de zbor a disparut de pe radar, fara alte semnale SOS si fara a solicita sa se intoarca de urgenta pe aeroport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea