Social

Capitanul e gata de Euro

Chivu a jucat toate minutele in finala Cupei Italiei de sambata.

Piturca a stat cu sufletul la gura pana la ultimul fluier al meciului AS Roma – Inter Milano (2-1), dar se poate baza pe capitanul Chivu la Euro.


Desi avea probleme la umarul stang, luxat de mai multe ori in ultimul an, Chivu a fost folosit din primul minut in finala Cupei Italiei. Titularizat de Roberto Mancini , romanul a jucat in centrul defensivei in partida pe care echipa sa, Inter Milano, a pierdut-o cu AS Roma, scor 1-2.

Chivu a evitat o noua lovitura la umarul stang si s-a alaturat ieri lotului echipei nationale, care e in cantonament la Mogosoaia. „Vin obosit, nu am dormit toata noaptea. Nu sunt dezamagit de pierderea Cupei, deoarece am castigat un campionat. Pentru mine, lucrurile aseara au decurs asa cum mi-am dorit, pentru ca nu am avut probleme cu umarul. Sunt foarte bucuros ca ma prezint la lot apt aproape din toate punctele de vedere", a spus capitanul nationalei Romaniei la revenirea in tara.

Jucatorul lui Inter s-a declarat dezamagit de accidentarile de ultima ora ale lui Ovidiu Petre si Dani Coman , care vor rata Campionatul European. „Vom merge la turneul final sa ne jucam sansa. Vom vedea ce vom face. Imi pare rau pentru Ovidiu Petre si Dani Coman ca nu vor fi prezenti la turneul final, dar asta e viata", a adaugat Chivu.

Si Netoiu da prime


Aflat in cantonamentul nationalei, Adrian Mutu a dezvaluit ca Gigi Becali nu este singurul care s-a oferit sa premieze nationala.

„Am auzit ca Gigi Becali va oferi 500.000 de euro daca iesim din grupe. Nu asta e motivatia noastra principala. Nu avem nevoie de o astfel de motivatie, dar daca e un semn de recunostinta, care e problema? S-au prezentat in cantonament Gigi Netoiu si Viorel Paunescu si au intrebat cat da Gigi Becali. Au spus ca ofera fiecare cate 600.000, mai mult decat Gigi Becali, asa ca avem 1,7 milioane pana acum", a declarat Mutu.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea