Social

#polei Bucuresti #pagube Bucuresti ploaie inghetata #ploaie inghetata

Capitala, dupa 4 zile de ploi inghetate. Bilantul pagubelor

Pompierii din Bucuresti si Ilfov au intervenit la peste 1.800 de situatii de urgenta cauzate de polei. Peste 220 de masini au fost avariate, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov.

Pompierii din Bucuresti si Ilfov au intervenit, pana duminica la ora 6.00, la 1.810 situatii de urgenta provocate de ploaia inghetata. S-au indepartat de pe carosabil, de pe trotuare sau de pe autoturisme copaci, stalpi de electricitate si cabluri, fiind avariate 220 de autoturisme.

1.700 de interventii au fost in Bucuresti si 110 in judetul Ilfov, in mai multe localitati, printre care Voluntari, Pantelimon, Cernica, Buftea, Snagov, Otopeni, Magurele.

Din cauza crengilor cazute, doua persoane au fost ranite. La ora 06.00, mai erau de gestionat 40 de cazuri de urgenta. 

A fost a doua seara consecutiva in care autoritatile au intervenit ca sa curete copacii si stalpii de electricitate cazuti pe strazi, dar si sa rezolve problema tramvaielor care au ramas blocate.

Daca pe timpul zilei s-a lucrat mai mult pe marile bulevarde, sambata noaptea, principalele puncte de interventie au fost strazile secundare.

Capitala si sase judete au fost sub cod galben de polei, cu depuneri consistente de gheata, pana la ora 10.00

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea