Social

#metrou #trafic #bucuresti

Capitala are nevoie de inca sapte linii de metrou

In fiecare campanie electorala, politicienii promit noi linii de metrou in Capitala. Nici in campania din aceasta toamna nu se face exceptie. Directorul general al Metrorex, Gabriel Mocanu, se lauda cu noua linie de metrou, Nicolae Grigorescu – Linia de Centura .

„De la 1 noiembrie incepem sa facem probe pe caile de rulare pentru ca pana la sfarsitul anului trenurile sa poata circula pe tronsonul Nicolae Grigorescu – Linia de Centura. In functie de finantare vom finaliza si celelalte proiecte”, ne-a declarat Gabriel Mocanu. El a recunoscut ca linia de metrou 1 Mai – Laromet nu va fi data in functiune in acest an.

„In prezent, se lucreaza la finalizarea structurilor pe linia 1 Mai – Laromet. Linia de metrou universitate – Drumul Taberei ar putea fi scoasa la licitatie anul viitor. Finalizam documentatia de achizitie pentru licitatia lucrarilor de structura statii, tunele si galerii a tronsonului Drumul Taberei - Universitate”, a afirmat directorul general al Metroex. Tronsonul Drumul Taberei - Universitate va avea o lungime de 9 km de cale dubla si 14 statii de metrou. Lucrarile pentru Magistrala 5 vor costa aproximativ 700 milioane de euro.

Continuarea in Gardianul


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea