Social

# pacaleala paste # oferte paste #reduceri paste #televizor #supermarket

Capcanele "super-ofertelor" de Paste. Atentie ce cumperi!

Reducerile pe care magazinele le afiseaza in preajma Pastelui atrag ca un magnet o multime de clienti. Numai ca nu intotdeauna ele sunt si reale, asa ca mare atentie la ce cumperi in aceasta perioada. Verifica de doua ori calitatea, dar si pretul initial.

Reducerile mult prea generoase ar trebui sa bata la ochi. Daca ai descoperit intr-un magazin un televizor vandut acum cu o reducere uriasa, de 30 sau 40%, gandeste-te de doua ori inainte sa scoti banii din buzunar. Cel mai bine este sa verifici pe un site de comparare a preturilor care ar fi costul real. Nu toate magazinele fac reduceri in aceasta perioada, deci il gasesti usor si la pretul intreg in alte magazine pentru a-ti putea da seama cat de corecta e reducerea.

"Trebuie avut grija ca pretul redus sa fie inferior pretului de referinta, care este cel mai scazut pret din ultimele 30 de zile", a declarat pentru evz.ro Marius Alexandru Dunca, presedinte Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.

Atentie si la produsele din carne de tipul 2+1 gratis. Verifica in primul rand termenul de valabilitate si gadeste-te daca vei reusi sa consumi in timp scurt alimentele perisabile pe care le achizitionezi ieftin.

Foto: marketmonitor.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea