Social

Capac nigerian pentru Helcioiu

Dupa o altercatie pe care a avut-o cu un coechipier la antrenament, baschetbalistul dinamovist Paul Helcioiu a fost dus la spital, cu arcada sparta .

Baschetbalistul dinamovist Paul Helcioiu ( foto dreapta) a incheiat antrenamentul de ieri-dimineata la spital. In urma unei altercatii cu coechipierul sau, Uche Iheadindu, jucatorul din Stefan cel Mare s-a ales cu arcada sparta. Conform unor surse din cadrul gruparii dinamoviste, la un duel pentru minge, Iheadindu l-a faultat pe Helcioiu, dar Sandu Vinereanu, care conducea antrenamentul, a lasat jocul sa continue. Iheadindu l-a faultat pe Helcioiu pentru a-l impiedica sa continue faza. Acesta s-a enervat si l-a lovit de doua ori cu pumnul in fata pe coechipierul sau, moment in care ceilalti jucatori dinamovisti au intervenit pentru a-i desparti pe cei doi. Cind toata lumea credea ca acest conflict fusese aplanat, Uche Iheadindu l-a lovit cu pumnul in ochi pe Helcioiu, spargindu-i arcada.

Ancheta la Dinamo

,,Vom face o ancheta pentru a stabili exact cum a decurs incidentul. Abia dupa aceea vom vedea daca vom apela la sanctiuni pecuniare sau de alt gen. Intr-o prima discutie pe care am avut-o cu vicepresedintele Eugen Colita, cel care se ocupa la Dinamo de jocurile sportive, am inteles ca ar fi vorba despre o altercatie de joc, a declarat presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu. Conform regulamentului de ordine interioara al clubului, in cazul in care cei doi jucatori vor fi considerati vinovati, ei vor fi sanctionati cu o reducere de 30% din salariu, pe o perioada care va fi stabilita de conducerea CS Dinamo.

All Star Game la Cluj

Cea de-a V-a editie a All Star Game-ului masculin - in care echipa jucatorilor romani va infrunta formatia strainilor din campionat - se va desfasura pe 15 aprilie la Cluj-Napoca. Celelalte editii s-au desfasurat la Cluj, Bucuresti si de doua ori la Oradea. La fete, unde se vor intrece doua echipe alcatuite pe criterii geografice, All Star Game-ul a fost programat pe 19 aprilie , la Bucuresti.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea