Social

#prognoza meteo #vreme #canicula

Canicula se mentine! Zonele cu temperaturi de 39 de grade

Astazi vremea ramane caniculara cu precadere in jumatatea de sud a tarii, unde se vor inregistra frecvent maxime de 35-37 de grade, iar in sud-vest se vor atinge chiar 39 de grade Celsius. In restul teritoriului, temperaturile vor scadea usor si se vor incadra intre 25 si 34 de grade Celsius, iar dupa pranz apar si aversele cu tunete si fulgere.

Maine canicula va persista in Banat, Oltenia si Muntenia, iar de miercuri valul de caldura se va intensifica din nou, si va cuprinde cea mai mare parte a tarii. Prin urmare, maximele vor fi cuprinse, in general, intre 28 si 38 de grade. Ploi in aversa, cu tunete, fulgere si rafale de vant vor cadea pe spatii restranse la munte si cu totul izolat in celelalte regiuni.

La munte, vremea devine instabila si, mai ales dupa-amiaza si noaptea, vor fi averse locale, fenomene electrice si chiar vijelii. Vor fi si ploi torentiale, asa ca se pot strange cantitati mari de apa, de peste 30 l/mp, in intervale scurte de timp. Temperaturile raman ridicate, intre 20 si 29 de grade.

La malul marii, in schimb, vremea este ideala pentru plaja. Cerul va fi senin, iar vantul se va intensifica abia la noapte. Termometrele vor indica in jurul a 27 de grade in aer si pana la 24 de grade in apa.

Mai multe informatii despre vreme gasesti aici.

Sursa foto: Hepta

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea