Social

Canicula in Romania

Sfarsit de saptamana canicular in Romania. Meteorologii anunta temperaturi de peste 40 de grade si o umiditate scazuta in atmosfera. Este recomandat sa evitati iesirile in timpul zilei. Daca totusi nu aveti de ales, nu plecati fara a va lua masuri de precautie .
Incepand de astazi si pana duminica, vremea va fi caniculara. Caldura va fi greu de suportat, mai ales la orele amiezii. Cei mai expusi sunt cardiacii, batranii si copiii. De aceea, medicii si specialistii isi manifesta ingrijorarea si recomanda evitarea expunerilor la soare si folosirea ochelarilor si a palariilor pentru protectie. Este indicat sa purtati imbracaminte de culoare deschisa si sa consumati zilnic cel putin doi litri de apa. Cafeaua si bauturile alcoolice nu sunt deloc recomandate in aceasta perioada, iar alimentatia trebuie sa fie foarte saraca in grasimi. De asemenea, trebuie sa evitati efortul fizic intens si sa faceti dus cu apa la temperatura camerei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea