Social

Candidatul fara nume

Nu mai este cazul sa simuleze, nu mai trebuie sa faca pe seful in partid. Cat timp greii PSD stau in capul mesei, dorind sa li se recunoasca pozitia de lideri pe viata, niciodata cuvantul lui Mircea Geoana nu va fi litera de lege in fostul partid de guvernamant.

Cine nu a inteles pana acum de ce actualul presedinte social-democrat nu se poate impune in fata unuia ca Iliescu, Vacaroiu, Nastase sau Mitrea a primit raspuns zilele acestea, cand vechea garda a respins candidatura lui Vanghelie la Primaria Generala.

Apoi, cine a mai avut inca rezerve referitoare la impartirea PSD in doua tabere cu interese diferite s-a putut convinge, cred ca de data asta definitiv, o data cu lansarea formulei electorale "un partid, doua candidaturi ". Formula ramasa pe rol cel putin pana la prima sedinta a CEx , programata sa aiba loc dupa Summitul NATO, cand se va decide cine ii va reprezenta pe pesedisti in competitia electorala.

Este un paradox pentru un lider ca Mircea Geoana, care vede cum propunerea sa si a Filialei PSD Bucuresti, in persoana lui Marian Vanghelie, nu poate sa se impuna in fata sustinatorilor lui Sorin Oprescu.

 

Continuarea in Romania Libera

 

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea