Social

#florin popescu #candidati pdl #candidati consiliu judetean dambovita #candidati pdl dambovita #adrian tutuianu

Candidatii PDL conduc in Dambovita

Florin Popescu este favorit la sefia Consiliului Judetean Dambovita. Opt procente il despart de contracandidatul sau de la USL, Adrian Tutuianu.

Actualul presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, Florin Popescu (PDL), are sanse sa-si adjudece un al doilea mandat la alegerile din 10 iunie.

Un sondaj efectuat in perioada 19 - 23 mai arata ca Florin Popescu ar castiga alegerile cu 48%, situandu-se la opt procente de principalul sau contracandidat, pesedistul Adrian Tutuianu (USL). Pe locul trei se situeaza candidatul PP-DD, Florin Antoniu, cu 10%.

Intr-un top al increderii liderilor politici locali, Florin Popescu se claseaza pe primul loc, cu 45%, urmat de Adrian Tutuianu cu 38%. Pe locul trei se afla primarul Targovistei, Gabriel Boriga (PDL) cu 26%.

In Targoviste, PDL ar obtine o victorie clara. Actualul primar, Gabriel Boriga, este cotat cu 68% din intentia de vot, in timp ce candidatul USL, liberalul Gabriel Grozavu, are doar 17%.

Urmatorul clasat, candidatul PP-DD Avram Iancu, ar primi 9%. La CJ, targovistenii voteaza majoritar cu Florin Popescu, 63%, in timp ce pentru Tutuianu ar opta 27%.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea