Social

Candidat PD-L controversat la Primaria Timisoara

Persoana nominalizata de democrat-liberali este implicata in mai multe „afaceri“ incurcate! 

PD-L si-a schimbat candidatul pentru Primaria Timisoara , dupa ce actualul presedinte al consiliului judetean, Constantin Ostaficiuc, a refuzat nominalizarea si a intrat in conflict deschis cu seful organizatiei judetene, Dorel Borza.

Acesta  l-a acuzat de colaborationism cu PSD.  Democrat- liberalii l-au aruncat in lupta  pe presedintele filialei Timisoara, Gheorghe Ciobanu , fost subprefect de Timis si omul de incredere al lui Borza. Ciobanu este un personaj controversat. Fost membru PSD a trecut dupa alegeri la PD, iar numele sau a fost legat de mai multe scandaluri referitoare la vamile din Timis si Caras-Severin.

Supranumit “nasul vamilor din vest”, numele lui Ciobanu a fost vehiculat si in dosarul contrabandei cu tigari de pe Clisura Dunarii, cand a fost anihilata reteaua condusa de un alt lider democrat, primarul comunei Pojejena, Omer Radovancovici. Conform inregistrarilor SRI, unul dintre membrii retelei i-a cerut lui Ciobanu sprijinul pentru a primi protectie din partea vamesilor, condusi de finul liderului PD-L, Gabriel Moldovan. 

Inainte de intalnirea cu Ciobanu, traficantul a fost asigurat de un intermediar ca, „daca si castiga ceva el, cred ca o sa puna botul”. Stenogramele au dovedit ca, ulterior, contrabandistii au ajuns sa negocieze actiunile ilegale cu finul democrat-liberalului.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea