Social

# sezon reduceri #reduceri #shopping #cumparaturi

In ce zi a saptamanii sa faci cumparaturi ca sa cheltuiesti mai putin

Asa cum se spune ca nu trebuie sa mergi la cumparaturi atunci cand esti flamand, exista si alte mici trucuri care te vor face sa cheltuiesti mai putin. Iata cateva dintre ele:

Marti se face shopping online

Chiar daca ai crede ca lunea apar pe site-uri cele mai noi promotii, specialistii in cumparaturi online consultati de huffingtonpost.com sustin ca, de fapt, marti este ziua in care cei mai multi retaileri reimprospateaza ofertele.

Miercuri se cumpara alimente

Cei mai multi alegem sa facem cumparaturile sambata, atunci cand este zi libera. Potrivit Reader's Digest, miercurea este ziua perfecta pentru achizitia de alimente. Intrucat in aceasta zi s-a constatat ca fluxul de cumparatori este mic, si proprietarii magazinelor lanseaza adesea oferte, astfel ca vei avea ocazia sa cheltuiesti mai putin.

Luni si marti se cumpara imbracaminte

In weekend vei merge la magazin cel mai probabil insotit, ceea ce creste riscul de a cheltui mai mult. Lunea si martea, atunci cand in magazine se reface stocul de produse, este cel mai sigur moment pentru a-ti cumpara exact ceea ce iti doresti, mai ales ca vei avea si de unde alege.

Foto: carmeldesign.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea