Social

#echipament frigider #Miele #alegere frigider #frigider

Cand frigiderul iti da mesaj. Tehnologie moderna pentru un echipament clasic

Frigiderul, un echipament electrocasnic indispensabil acum, dar o masinarie cu un scop mai putin cunoscut la inceput. Inventat inca din 1755, cu scopul de a inlocui depozitarea alimentelor prin camere racoroase sau pivnite, a devenit cu adevarat cunoscut abia la inceputul anilor 1900.

Primul frigider echipat cu un sistem real de refrigerare a fost utilizat in 1922, in Statele Unite ale Americii. Legenda spune ca responsabil de succesul acestuia este un australian de origine scotiana, James Harrison, care a avut un motiv mai mult decat important pentru a-l asambla: sa isi tina berea mereu rece, fara a mai fi nevoit sa caute solutii alternative.

Pasiunea se pare ca a fost molipsitoare, de vreme ce in zilele noastre, Josh Ace, un utilizator al unei platforme de socializare, si-a dresat cainele, un ciobanesc australian, sa-i aduca o bere rece din frigider de fiecare data cand aude cuvintele magice: „Mi-e sete!”.

Produs traditional, tehnologie moderna

Daca acum aproape o suta de ani frigiderul era bun doar pentru a mentine berea rece, in 2020 tehnologia transforma acest produs intr-un echipament cu adevarat high tech, indispensabil.

Cel mai mare producator mondial de echipamente electrocasnice premium, Miele, a implementat la nivelul frigiderelor o functie tot mai cautata de catre clientii moderni: WiFi Connect. Concret, frigiderele pot fi conectate la smartphone-urile utilizatorilor, care pot, astfel, controla diferitele functii ale produsului cu o simpla explorare a aplicatiei Miele@mobile.

Spre exemplu, prin intermediul smartphone-ului utilizatorii pot alege temperatura la care doresc sa se bucure de o bere alaturi de prieteni ori sa decongeleze, de la distanta, carnea pentru friptura ce o vor servi la cina alaturi de acestia. Sunteti plecat in vacanta? Reglati de la distanta temperatura din frigider, pentru a pastra alimentele proaspete pana cand va intoarceti acasa. Frigiderul primeste comenzile in timp real, iar in momentul in care procesul selectat este finalizat, anunta utilizatorul de acest lucru prin intermediul unui mesaj.

In plus, frigiderele Miele beneficiaza si de tehnologii ce pastreaza de pana la trei ori mai mult prospetimea alimentelor – PerfectFresh; de asemenea, echipamentele frigorifice pot fi accesate mult mai usor prin simpla apasare a partii frontale – Push2Open in cazul aparatelor din gama MasterCool, in timp ce lumina ambientala ideala este oferita de sistemul de iluminare cu LED-uri – BrilliantLight.

Despre Miele

Miele este cel mai mare producator mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatura de gatit, de coacere si de gatit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, masini de spalat vase si produse de ingrijire pentru haine si pardoseli. Acestei linii de produse i se adauga masinile de spalat vase, masinile de spalat rufe si uscatoarele pentru uz comercial, precum si aparatura de spalare-dezinfectare si sterilizare a instrumentelor destinate utilizarii in activitatile medicale si de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondata in 1899, are opt filiale de productie in Germania si cate o filiala in fiecare dintre tarile urmatoare: Austria, Cehia, China si Romania. Cifra de afaceri a companiei in anul 2018/19 a crescut la aproximativ 4,16 miliarde de euro, cu 71% vanzari in afara Germaniei. Miele este reprezentata prin filiale proprii si de importatori in aproape 100 de tari. Compania Miele se afla in proprietatea celei de-a patra generatie a familiei fondatoare, are o forta de munca de aproximativ 20.200 de persoane, cu 11.050 de angajati in Germania. Sediul companiei se afla in Gutersloh/Westphalia, Germania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea