Social

# aprobare vaccin #canada #vaccin # vaccin coronavirus

Canada aproba vaccinul impotriva coronavirusului. Este a doua tara dupa Marea Britanie care va incepe campania de vaccinare a populatiei

Canada a aprobat vaccinul impotriva coronavirusului realizat de Pfizer/BioNTech. Devine astfel a doua tara din lume care face acest lucru, dupa Marea Britanie.

 

„Aprobarea vaccinului se bazeaza pe dovezi care atesta ca acesta este sigur, eficient si de buna calitate”, au anuntat reprezentantii Health Canada intr-un comunicat, potrivit realitatea.net.

Vaccinul aprobat de Health Canada urmeaza sa fie folosit pentru imunizarea rezidentilor canadieni cu varste de peste 16 ani.

La inceputul acestei saptamani, prim-ministrul Justin Trudeau a afirmat primele doze de vaccin urmeaza sa ajunga in Canada la finalul acestei luni (mai exact 249.000). Pana la finalul lunii martie insa, Canada va mai primi alte 4 milioane de doze de vaccin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea