Social

#campus studentesc # capusul studentesc tei # post de politie

Campusul studentesc Tei a ramas fara sectie de politie. Studentii protesteaza.

Studentii cazati in campusul studentesc Tei, al doilea ca marime din Bucuresti, sunt nemultumiti de faptul ca postul de politie care functiona in incinta complexului de camine a fost desfiintat, scrie evz.ro.

Sectia din campus deservea in jur de 2.000-2.400 de studenti si a fost inchisa in luna iulie in urma deciziei de reorganizare a Politiei Sectorului 2 al Capitalei.

"Este inadmisibil sa se ia o asemenea decizie la aproximativ un an dupa ce mai multi colegi de-ai nostri, din conducerea organizatiei, au fost amenintati cu moartea si agresati fizic, unul dintre ei suferind o dubla fractura de maxilar , de niste persoane care s-au intors in zonele adiacente caminelor dupa desfintarea acestui post de politie si pe care, anterior, abia reusisem, cu ajutorul politiei, sa le indepartam din preajma studentilor", a declarat Alexandru Nafureanu, presedinte Asociatiei Studentilor la Constructii din Bucuresti.

"Nu este corect ca in Campusul Tei sa nu activeze nicio sectie de politie, iar in restul sa existe. Aceasta decizie incalca dreptul studentilor la siguranta, campusul aflandu-se in imediata vecinatate a unor zone recunoscute ca fiind cu potential infractional ridicat precum Tei-Toboc, Obor, Colentina, Lizeanu”, a adaugat Alexandru Nafureanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea