Social

#competitie #gameri #Campionatul Mondial de Sport Electronic #campionat Bucuresti

Campionatul Mondial de Sport Electronic se muta din Coreea la Bucuresti

Dupa ce timp de patru ani s-a organizat in Coreea de Sud, Campionatul Mondial de Sport Electronic vine in Europa, chiar la Bucuresti.

La acest campionat vor participa 260 de persoane din 46 de tari. Va fi o competitie masculina, ce va cuprinde etapele League of Legends, ce pune in joc un premiu de 27.000 de dolari, si Alliance of Variant Arms, ce ofera premii in valoare de 18.000 de dolari

"Dupa o serie de discutii privind posibilitatea de organizare a evenimentului pe alt continent, dar si gradul de accesibilitate pe care il presupune o locatie europeana, am decis ca Bucurestiul sa gazduiasca Campionatul Mondial de Sport Electronic in 2013. In Romania ne bucuram de sprijinul Ligii Gamerilor Profesionisti si al presedintelui acesteia, Silviu Stroie, precum si de sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului, prin persoana domnului ministru Nicolae Banicioiu", a declarat Won-Suk Oh, secretar general al Federatiei Internationale de Sport Electronic.

In cadrul acestui campionat va fi si o competitie feminina, ce va cuprinde doua discipline StarCraft 2 si Tekken Tag Tournament 2.

Campionatul Mondial de Sport Electronic va avea loc in perioada 31 octombrie-4 noiembrie la Sala Polivalenta, iar pretul unui bilet va fi de 40 de lei.

Sursa foto: wall-street.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea