Social

#patinaj artistic #campionat mondial #live #tv #dans #perechi #tvr2

Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, in direct la TVR2

In perioada 24 - 29 martie, cei mai buni patinatori ai lumii isi vor da intalnire in Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, la Campionatul Mondial. De-a lungul saptamanii vor avea loc intreceri atat in probele individuale, cat si in cele de perechi pentru a se desemna noii campioni ai lumii. TVR 2 va transmite in direct si in exclusivitate cele mai importante momente ale Campionatului Mondial de Patinaj Artistic la care participa si doi romani: Roxana Luca si Zoltan Kelemen.

Editia din acest an aduce un numar record de natiuni: 52, sportivii avand o miza dubla deoarece primii 24 clasati la fiecare proba din cele patru se califica direct la JO de anul viitor de la Vancouver - o alta transmisiune in exclusivitate a TVR.

Alina Alexoi, cea care va asigura comentariul probelor de la CM de Patinaj Artistic, va invita sa nu pierdeti transmisiunile TVR 2 de la o competitie ce se anunta de pe acum foarte dura: "Batalia la simplu baieti se va da intre europeni (Brian Joubert), americani (canadianul Patric Chan si americanul Evan Lysacek) si asiatici. La dans, rusii Domina - Shabalin vor incerca sa recastige coroana pierduta anul trecut in fata francezilor Delobel - Schonfelder. La fete batalia apriga va fi dusa contra asiaticelor care, de doua editii, dominaintrecerea: Mao Asada din Japonia si Yu na Kim din Coreea au cele mai mari sanse sa castige aurul. In plus, toata lumea asteapta de la Yu na Kim o saritura cvadrupla - ar fi o premiera mondiala, deoarece nimeni nu a mai realizat acest lucru pana acum.

La perechi toata lumea vrea sa-i invinga pe germanii incoronati anul trecut: Savcenko - Szolkowy. Mai ales chinezii, care au dominat aceasta proba in trecut, vor din nou sa castige un duel superinteresant care poate fi arbitrat si de rusi".

Programul transmisiunilor TVR 2 de la CM de Patinaj Artistic este urmatorul
:

Marti, 24 martie
- 23.30 - Proba de Dans, program impus

Miercuri, 25 martie
- 03.05 - Festivitatea de deschidere (transmisa in reluare de la ora 18.30)
- 06.15 - Proba de Perechi, program scurt
- 19.00 - Masculin, program scurt - partea I
- 23.30 - Masculin, program scurt - partea a II-a

Joi, 26 martie
- 05.20 - Proba de Perechi, program liber (in reluare de la 17.30)
- 22.30 - Proba de Dans, program original

Vineri, 27 martie
- 05.05 - Program liber, masculin (in reluare de la 17.30)
- 20.00 - Program scurt,  feminin, partea I
- 23.30 - Program scurt,  feminin, partea a II-a

Sambata, 28 martie
- 05.15 - Proba de Dans, program liber (in reluare de la 14.00)

Duminica, 29 martie
- 04.05 - Program liber,  Feminin (in reluare de la 19.00)
- 24.00 - Gala Laureatilor (in reluare luni, 30 martie, de la 23.10)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea