Social

Campioana si-a stabilit primele 2 tinte: Adrian Cristea si Kone

In doar patru zile, CFR-ul a realizat eventul, o performanta cu adevarat istorica pentru gruparea din Gruia. Greul insa de acum incepe si clujenii sunt constienti de acest lucru, intocmind deja o prima lista de cumparaturi pentru mercato-ul din vara.

Problemele par a fi de la mijloc in sus. Luni dupa-amiaza, antrenorul Ioan Andone a anuntat primele doua tinte pentru campania de transferuri. Este vorba despre mijlocasul lui Dinamo, Adrian Cristea , si despre un nou fotbalist de la Rosenborg, atacantul ivorian Yssouf Kone , fotbalist dorit de CFR si in vara lui 2007 .

In ceea ce-l priveste pe Cristea, Andone sustine ca tranzactia este ca si realizata. „Am facut o oferta pentru Adrian Cristea, am si discutat cu jucatorul, mai asteptam si un raspuns din partea celor de la Dinamo. Mi-as dori mai multi jucatori de la Dinamo, dar nu se poate, pentru ca nu vor sa ii vanda”, a declarat atrenorul campioanei Romaniei.

„Falcosul” a mai anuntat ca CFR Cluj este foarte aproape de a-l achizitiona si pe atacantul Yssouf Kone de la Rosenborg. „E posibil sa ajunga si Kone. E un jucator foarte bun pe care mi-l doresc. Sper sa vina pana la urma la CFR. Ar fi al treila fotbalist de la Rosenborg care soseste la noi dupa Dorsin si Hirschfield, care vor ramane si in sezonul viitor. Vom mai aduce si alti jucatori de valoare”, a mai spus Ioan Andone.

In varsta de 24 de ani, Adrian Cristea a evoluat in cariera sa la numai doua echipe, Poli Iasi (2002-2004) si Dinamo (2005-prezent), avand si cinci selectii la echipa nationala a Romaniei. In sezonul care s-a incheiat recent, fotbalistul a traversat o forma mai putin buna si s-a aflat in permanent conflict cu suporterii dinamovisti.

Nascut pe 19 februarie 1982, Yssouf Kone este ivorian la origini si a trecut pe la echipe precum Raja Casablanca, Olympique Safi si Lecce, iar din 2006 este legitimat la Rosenborg. Varful de atac a mai fost dorit de CFR si in vara trecuta, insa cele doua grupari nu au ajuns la un acord.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea