Social

#taxi #turism #turism cultural #turism romanesc #promovare outdoor #londra

Campanii de promovare a turismului romanesc pe taxiurile londoneze

Ministerul Turismului pregateste pentru anul viitor o campanie de promovare intensa a turismului romanesc in mai multe tari. Astfel, afise cu cele mai frumoase zone si peisaje din Romania se vor gasi pe taxiurile londoneze, la metrouri, in marile aeroporturi si pe cele mai mari autostrazi din lume.

"Vom incepe un proiect de promovare outdoor a Romaniei pe pietele-tinta (SUA, Germania, Austria, Franta, Marea Britanie, Spania, Italia etc.), dar si pe unele piete de oportunitate, cum ar fi Israel, Turcia sau Republica Moldova", a declarat Razvan Filipescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, pentru Mediafax.

In acest proiect se vor investi nu mai putin de 5-6 milioane de euro, iar reprezentantii campaniei sustin ca aceasta promovare va fi una de anvegura, care va avea succes.

"Sunt prevazute diferite modalitati de promovare outdoor. In Marea Britanie, de exemplu, Romania va fi promovata de la taxiuri pana la cladiri, metrouri si aeroporturi. Vor fi promovate produsele turistice ale Romaniei. Toata promovarea se face in baza unei analize detaliate a fiecarei piete. Vom promova turismul cultural, turismul in natura si ecoturismul", a declarat Filipescu.

Sursa foto: business24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea