Social

Campanie electorala suburbana

In Valea Jiului , campania electorala a depasit orice asteptari si, mai nou, a inceput sa fie purtata interurban, dar cu mijloace suburbane. La sfarsitul saptamanii trecute, primarul PSD al orasului Uricani, Danut Buhaescu, a inceput atacul impotriva primarului PD-L din Petrosani , Tiberiu Iacob-Ridzi.

De pe telefonul mobil de serviciu, Buhaescu a trimis mai multe sms-uri, undele cu mesaje obscene, impotriva lui Marius Cristian Vladu, candidatul PD-L la Consiliul Judetean Hunedoara, dar mai ales impotriva lui Tiberiu Iacob – Ridzi.

"Ridzi e pe afise se stramba pe pereti/ Ranjeste din vitrine, doar praf in ochi aveti/ Ridzi e-n difuzoare si-n toate cate sunt/ Orasu-i rupt din soare, e raiul pe pamant/ Traiasca-n veci carmaciul, viteaz conducator/ Scurmam printre gunoaie spre-un falnic viitor! Uraaa", spune unul dintre mesajele trimise.

De asemenea, un alt mesaj, de data aceasta despre Marius Cristian Vladu, spune ca "Sunt Vladu Teapa Bleaga, franarul din triaj/ si tuica de pufoaica imi da nitel curaj/ Sunt aprig la manie si luati cu totii seama/ n-o zic doar la betie: Va sparg, sa moara mama!".

Danut Buhaescu a recunoscut ca a trimis cateva sms-uri despre Tiberiu Iacob – Ridzi, dar spune ca a vrut doar sa atraga atentia asupra mesajelor care circula prin Petrosani . "Am primit si eu mesajele, cred ca de la un membru PSD si m-am gandit sa va arat ce circula prin Petrosani.

Aceleasi sms-uri le-a trimis si viceprimarului PD-L din Vulcan, viceprimarului din Uricani, dar si domnilor Mircea Molot si Petru Marginean", pretinde Buhaescu. Acesta nu a precizat, totusi, de ce a folosit telefonul primariei pentru luptele politice dintre partide.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea