Social

Campanie electorala cu bate, topoare si pistoale

Candidatul PD-L la primaria unei comune din judetul Giurgiu ar fi fost impuscat cu gloante de cauciuc de agentii unei firme de paza, angajati de primarul pesedist din localitate.

Intr-o comuna hunedoreana , un liberal sustine ca ar fi fost batut de primarul PD-L din localitate, iar in Bucuresti, candidatul PNG la Primaria Sectorului 2 a fost calcat de o masina.

In comuna Iepuresti, judetul Giurgiu, se face campanie electorala cu bata, toporul si cu pistolul, acolo unde douazeci de persoane au fost implicate luni dimineata intr-o bataie cu bate, topoare si focuri de arma. Din primele verificari ale IPJ Giurgiu reiese ca opt sustinatori ai candidatului PD-L la primaria comunei, Costin Ceausu, “au fost agresati , prezentand urme de violenta pe corp, de angajatii unei firme de paza din Bucuresti, chemati de primarul pesedist al localitatii Gheorghe Paunescu”.

Potrivit NewsIn, in urma violentelor, pedelistul Ceausu s-a ales cu rani provocate de gloantele din cauciuc si de un topor, primind ingrijiri la dispensarul din comuna, fara a fi nevoie insa sa fie internat in spital.Acesta il acuza pe primarul Paunescu, potrivit Realitatea TV, ca a pus oamenii sa-l bata din cauza unor afise electorale.

Potrivit pedelistului, afisele ar fi fost rupte imediat ce au fost postate pe strada chiar de primarul pesedist. De aic, a pornit un mare scandal, care a dus la ranirea mai multor persoane, printre care si candidatul PD-L. De cealalta parte, Gheorghe Paunescu dezminte declaratiile si da vina pe candidatul PD-L, care l-ar fi atacat.

Politia Giurgiu a mobilizat efective sporite de agenti si de jandarmi pentru a asigura linistea in Iepuresti.

Nu doar pesedistii si pedelistii se bat. Ci si fostii aliati de guvernare, de la PD-L cu PNL. Potrivit NewsIn, sambata seara in comuna Turdas, din judetul Hunedoara, un tanar de 20 de ani sustine ca a ajuns la Spitalul din Orastie dupa ce ar fi fost batut de primarul Aurel Lupu de la PD-L.

Potrivit sursei, Lupu ar fi incercat sa-l impiedice sa lipeasca afise electorale ale PNL in locurile oficiale de afisaj, strangandu-l de gat. Organizatia TNL Orastie a depus o plangere penala impotriva lui Aurel Lupu pentru vatamare corporala. Primarul Lupu a respins acuzatiile si sustine ca si el are martori cu ajutorul carora poate sa dovedeasca faptul ca voluntarii PNL au mintit si ca, de fapt, ei rupeau afisele, nu le lipeau.

Candidatul PD-L pentru un nou mandat la conducerea comunei afirma ca l-a cam enervat atitudinea obraznica a voluntarului, dar ca nu s-a atins de el. "Nu are nimic. Nici o urma. M-am interesat la medicii de la Spitalul din Orastie, care mi-au spus ca nu au ce ingrijiri sa-i dea pentru ca nu se vede nici o urma de bataie", sustine primarul comunei Turdas.

Incident violent si in Bucuresti, la sfarsitul saptamanii, candidatul PNG la Primaria Sectorului 2, avocatul Robert Ionescu, ar fi fost calcat de o masina peste un picior, in care se aflau patru persoane, neidentificata care venea dinspre Soseaua Iancului, asta dupa ce acesta ar fi filmat si fotografiat. Ionescu a fost transportat cu salvarea la Camera de garda a Spitalului Floreasca, unde a primit ingrijiri medicale.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea