Social

Campanie cu dar pentru Cozmin Gusa

La un restaurant cu specific romanesc din Pantelimon, intr-o zona in paragina a cartierului, s-au strans, ieri dupa-amiaza, mai multi oameni de afaceri. Unii dintre ei au venit cu sotiile si copiii, astfel ca intregul local a fost ocupat in doar cateva minute de peste 100 de persoane.

Toti raspunsesera invitatiei candidatului PIN la Primaria Capitalei, Cozmin Gusa, de a participa la o licitatie cu scopul de a aduna bani pentru campania sa electorala.

Cum mesele erau incarcate de mancare si bautura, iar lautarii isi incepusera programul artistic, Gusa le-a marturisit oaspetilor ca se simte mai degraba „ca la nunta”. Evenimentul era insa dedicat strangerii de fonduri, asa ca liderul PIN s-a apucat sa liciteze.

Primul obiect: o cana inscriptionata cu un mesaj electoral. Vanduta cu nu mai putin de 500 RON. A urmat un CD cu viitorul sau imn de campanie – 2.000 RON. Ursul de plus care i-a tinut companie in birou din 2005, simbolul partidului, a fost vandut cu 85.000 RON, iar bicicleta pe care a folosit-o in diverse deplasari prin Bucuresti de cand si-a anuntat candidatura la primarie a fost achizitionata, fara prea mari eforturi, de omul de afaceri Nicu Dumitru, cu 125.000 RON.

Dupa alti ursuleti de plus, tricouri si cani, Gusa a reusit sa stranga suma de 263.000 RON. El a explicat, la final, ca a fost vorba despre un „gest demonstrativ”, evenimentul public de strangere de fonduri fiind o premiera in „istoria campaniilor electorale”. „Este un act de donatie perfect legal, banii vor intra in contul de campanie si vor fi cheltuiti pentru reclame in ziare, plata unor servicii de campanie, brichete, pixuri”, a precizat candidatul PIN.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea