Social

#campanie anti-iuscenko #afise mancare specific #metrou moscova

Campanie anti-Iuscenko la Moscova

Afise care fac publicitate unui fel de mancare traditional ucrainean din statiile de metrou din Moscova constituie o "campanie de neincredere " in presedintele ucrainean prooccidental Victor Iuscenko .

Inspirate din desenele lui Andy Warhol de pe paharele de supa Campbell's, afisele prezinta cutii de conserve pe a caror eticheta este prezentat drapelul american si pe care scrie "Amerikanskoïe Salo" (Salo american), de la numele unui fel de mancare traditional ucrainean pe baza de slanina cu usturoi, informeaza NewsIn.

Nicio alta informatie nu figureaza pe afis, in afara de adresa site-ului asociatiei "Razboinicii creativi", unde este explicat scopul acestei campanii. "Salo este un simbol neoficial al Ucrainei in lumea intreaga. Un salo american este imposibil, la fel ca si o Ucraina americana", explica realizatorii. Cordonatorul campaniei, Mihail Kovaliov, a explicat marti ca un "anumit partid" i-a cerut asociatiei sa realizeze un "concept creativ" si ca aceasta l-a facut gratuit.

Afisele vor fi in curand puse in vanzare in Ucraina, a adaugat Kovaliov. Un purtator de cuvant al agentiei Olymp, care a obtinut contractul pentru a posta afisele in metroul moscovit, folosit in zilele lucratoare de pana la noua milioane de pasageri, a spus ca reclama nu promoveaza niciun produs in mod special.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea