Social

#campanie electorala #violentta

Campania electorala s-a desfasurat sub semnul violentelor

100 de dosare penale, doua arestari, un mort si peste doua milioane de euro cheltuite. Asa arata bilantul celor trei saptamani de campanie electorala scurse pana acum.

Peste 400 de incidente au fost inregistrate de la inceperea campaniei si pana in prezent. Numai in ultima saptamana numarul incidentelor de acest tip s-a dublat. Oficialii MIRA au dat 413 sanctiuni contraventionale si au intocmit 100 de dosare penale.

Pe de alta parte, doi candidati au fost arestati pentru fapte de coruptie. Unul dintre ei este Gheorghe Balac, candidat PNDC pentru un post de senator in Galati. El a incercat sa mituiasca un grefier cu scopul de a obtine o solutie favorabila intr-un dosar comercial. Un alt pretendent la fotoliul de parlamentar, de aceasta data liberal, a fost arestat de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta. Este vorba despre Virgil Pop , candidat la Camera Deputatilor in colegiul Turda.

Continuarea in Realitatea TV

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea