Social

Campania electorala a inceput mai timid sau mai in forta

Principalele partide politice din judetul Galati au intrat, vineri, in campanie electorala, unele mai timid, altele mai in forta. Potrivit prim-vicepresedintelului PD-L Galati si candidat la presedintia CJ, Marius Necula , partidul sau a inceput in forta campania in judet.

"Pot sa spun ca intreg judetul este portocaliu la aceasta ora datorita panourilor si afiselor noastre. Baietii nostri s-au miscat minunat si de la ora 24,00 am invadat localitatile judetului cu culoarea portocalie . Singurele afise rosii cu care ne batem sunt cele de la Coca-Cola si albastre de la Pepsi-Cola", a declarat Marius Necula.

Acesta a adaugat ca PD-L a renuntat la bannere si va utiliza peste 100 de panouri electorale de 2,5/1,5m si ca numai vineri are programate intalniri electorale in sapte comune.

Excesul de zel al democrat-liberalilor se vede in Galati, unde afisele cu sloganul electoral "Facem ceea ce trebuie" au fost lipite ilegal si pe stalpii de electricitate.

Purtatorul de cuvant al PSD Galati, Claudiu Branzan , a declarat ca este programata o singura intalnire electorala in comuna Baneasa si ca actiunea de amplasare a panourilor, afiselor si bannerelor este in curs de desfasurare.

La PRM, campania a inceput mai timid, doar cu doua intalniri electorale in pietele din Galati. Se lucreaza inca la afise si bannere iar in week-end sunt programate sase lansari de primari in comune.

Si PC este in faza de lucru a materialelor electorale, afisarea si amplasarea acestora fiind programata pentru luni. "Ne-am propus o campanie echilibrata si decenta. Nu vom face o campanie murdara asa cum se prognozeaza la Galati. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea