Social

Cam asta-i nou

Cu cateva zile inainte de startul formal al campaniei electorale, intruchiparea esecului in politica damboviteana, dl Mircea Geoana, avertiza sumbru ca va fi o foarte dura.

 Avusesem parte de infruntari politice aspre si inainte de campanie , asa ca, daca era sa ne luam dupa dl Geoana - stiu, nimeni nu mai da doi bani pe ce zice prostanache, dar sa ne prefacem, totusi -, trebuia sa asistam la o campanie electorala nebuna. Ca in filmele western, s-a lasat un minut civililor sa se retraga in case, caci pe strada mare pistolarii necrutatori isi intind degetele pe tocul pistoalelor si se privesc fix, inghetat , asteptand semnalul stiut numai de ei ca sa traga, sa declanseze infernul pe pamant si sa ramana in picioare numai unul singur: cel mai bun.

Cand colo, ce sa vezi? Din pistoalele lor nu au iesit gloante, ci stegulete-n varf de bat, balonase colorate, dragalase si aromate.

 

Continuarea in  Coditianul


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea