Social

Calusei

Depunerea oficiala a candidatilor la Primaria Capitalei s-a transformat intr-un fel de ritual de sacrificiu : candidatii, dusi in lat cu esarfe colorate, si-au exprimat zgomotos si fortat increderea in victorie. Concret, toti s-au declarat castigatori - precum dacii lui Sergiu Nicolaescu care se aruncau in sulite razand. PSD, care s-a trezit cu candidatura "independenta" a dr. Oprescu peste electoratul dlui Diaconescu, si-a facut curaj singur declarand ca un partid mare scoate doi candidati acolo unde e nevoie numai de unul. Cam asa-i jocul pe la noi: pentru ce poate face unul, platim doi.

Cel avantajat de dublurile din PSD pare sa fie dl Blaga despre care dl Gusa - un outsider care a urcat spectaculos in toate sondajele - crede ca si-a speriat adversarii prin cunostintele sale de ministru la Interne: "se dau toti din calea lui Blaga fiindca le stie dosarele". Dar ce-o fi acolo? N-ar fi cazul sa stim si noi?

 

Continuarea in Curentul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea