Social

#facebook #calugari #iulia ionescu #manastirea sihastria #declaratii calugari

Calugarii de la Manastirea Sihastria Raraului, declaratii socante pe Facebook despre Iulia Ionescu

Calugarii de la Manastirea Sihastria Raraului din Suceava au dat cateva declaratii in fata autoritatilor despre ce s-a intamplat in noaptea de 14 spre 15 februarie cu Iulia Ionescu, adolescenta olimpica din Bucuresti disparuta in urma cu cateva zile de acasa. Pentru a lamuri si opinia publica asupra celor intamplate, calugarii de la manastire au postat pe pagina de Facebook a lacasului de cult cateva explicatii.

Potrivit acestora, Iulia Ionescu a plecat de acasa deoarece mai multe profesoare de la Colegiul "Sfantul Sava" din Capitala, unde este eleva, practica reiki si radiestezie, tehnici terapeutice neconventionale pe care le-ar testa pe elevi, in timpul orelor de curs.

"In pragul serii, venind un oaspete trimis de Dumnezeu si insotit de o maica si un calugar, cautand Mantuirea, nu il poti trimite la o alta manastire fie si de maici. Daca chiar va preocupa starea acelei fete, mergeti si va interesati la scoala, in familie, de unde au inceput problemele... De ce Profesoara X merge la radiestezie? De ce profesoara cutare merge la Reyki si alte minunatii dracesti? Acestia experimenteaza pe copiii din scoli, pe copiii dvs..., iar problemele din familie vin si pun capac, si inima omului este aceea care trece prin traume", au scris calugarii pe contul de Facebook al manastirii.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea