Social

# calitati barbat # cum il cuceresti #studiu femei # barbatul perfect #compatibilitate

Atentie! S-au descoperit calitatile barbatului perfect

Misterul atractiei dintre sexe pare sa isi fi gasit rezolvarea sau cel putin asta sustin cercetatorii de la Universitatea din Albany. Un studiu efectuat pe studentele din cadrul institutiei arata care sunt calitatile care fac barbatii dezirabili in ochii femeilor.

Studiul a relevat ca femeile se simt atrase de barbati cu simtul umorului si cu venituri ridicate. Aceste doua calitati ale unui partener determina o femeie sa faca primul pas pentru initierea unei relatii sexuale.

In dormitor, cele mai norocoase se pot considera cele cu parteneri aratosi, acestea avand si orgasme de o intensitate mai mare. Studiul efectuat de psihologul George Gallup a luat in calcul diverse aspecte ale partenerilor: infatisarea fizica, increderea in sine, simtul umorului si veniturile.

Surprinzator, simtul umorului pare sa denote la un barbat siguranta si o situatie materiala buna, facandu-l atractiv in ochii femeilor.

Foto: chatelaine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea