Social

#Calin Popescu Tariceanu marturie mincinoasa #Calin Popescu Tariceanu DNA #calin popescu tariceanu

Calin Popescu Tariceanu, trimis in judecata! Acuzatiile sunt grave

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata, joi, de procurorii DNA pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului in legatura cu depozitia de martor in dosarul “Ferma Baneasa”.

“La data de 15 aprilie 2016, in cadrul actelor de cercetare efectuate pentru lamurirea cauzei referitoare la retrocedarea presupus nelegala a unei suprafete din Padurea Snagov si a Fermei Baneasa, inculpatul Popescu Tariceanu Calin Constantin Anton, in depozitia luata sub juramant, a facut declaratii necorespunzatoare adevarului cu privire la aspecte esentiale ale cauzei", se arata intr-un comunicat al DNA.

Calin Popescu Tariceanu este acuzat ca in mod nereal a declarat ca nu a avut cunostinta despre retrocedarea catre Paul Philippe Al Romaniei a unor suprafete de teren in Baneasa (fosta ferma regala) si Snagov (trunchiul de padure Fundul Sacului), despre implicarea inculpatilor Tal Silberstein, Beny Steinmetz, Moshe Agavi si a altor persoane in procedurile de retrocedare si despre actele de vanzare–cumparare vizand aceste bunuri.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea