Social

#calin popescu tariceanu #senator bucuresti

Calin Popescu Tariceanu (PNL) candideaza pentru un mandat de senator la Sectorul 1

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu va candida din partea PNL pentru un mandat de senator intr-un colegiu din Sectorul 1, la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Confirmarea vine chiar din partea primarului Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman.

"Confirm desemnarea domnului Calin Popescu Tariceanu drept candidat al PNL la Senat in Sectorul 1, prin votul colegilor mei din Delegatia Permanenta a filialei. Candidatura lui Calin Popescu Tariceanu in Sectorul 1 este o initiativa comuna si o decizie fireasca", a declarat Chiliman pentru Mediafax.

Edilul Sectorului 1 a mai spus ca il considera pe Calin Popescu Tariceanu "una dintre cele mai reprezentative figuri ale liberalismului romanesc de astazi".

Potrivit unor surse parlamentare citate de Mediafax, in urma negocierilor din cadrul USL s-a stabilit ca in Sectorul 1 PNL cedeaza PC colegiul pentru Senat care a fost atribuit ACD. Astfel, in cele doua colegii din acest sector urmeaza sa candideze un conservator si un social-democrat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea