Social

#Calin Popescu Tariceanu Iohannis #calin popescu tariceanu

Calin Popescu Tariceanu, mesaj dur dupa discursul lui Klaus Iohannis

Discursul presedintelui Romaniei, sustinut astazi n Parlament, cu privire la modificarea codurilor penale şi ale reacţiilor generate de aceasta a starnit o reactie dura din partea lui Calin Popescu Tariceanu. 

“Presedintele a aratat de foarte multe ori ca vine la Parlament si vrea sa dea lectii si sa spuna ce sa faca, ceea ce e inacceptabil, nici nu a facut acel discurs la care ma asteptam. Faptul ca vorbim de luminitele din Piata Victoriei nu este solutia pe care o asteapta romanii. Singura posibilitate pe care o avem e cea de dialog. Eu voi initia un dialog cu toate institutiile care au relevanta", a afirmat Tariceanu.

“Nu pot sa nu remarc, stau si ma intreb ce era in capul presedintelui cand vorbea de oameni integri la conducerea statului. In momentul in care tu esti condamnat pentru obtinerea unor case, cand nu se stie daca ti-ai platit impozitele pentru meditatii, poti sa vii sa dai lectii Parlamentului sau altora? Mi se pare foarte nepotrivit. Functia de presedinte presupune o experienta politica, pregatire pe care presedintele pare sa nu o aiba”, a mai spus presedintele Senatului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea