Social

#calin popescu tariceanu #mircea toader #pd-l #declaratii #calomnie #cazul sterling

Calin Popescu Tariceanu il da in judecata pe Mircea Toader pentru calomniile legate de cazul Sterling

Calin Popescu Tariceanu incepe razboiul cu PD-L. Fostul premier liberal a anuntat astazi ca va depune plangere penala impotriva sefului grupului democrat-liberal de la Camera Deputatilor, Mircea Toader, pentru afirmatiile "calomnioase" referitoare la cazul Sterling , calificand demersul PD-L impotriva sa drept unul grav si periculos.

Tariceanu a calificat actiunile impotriva sa drept o modalitate foarte grava de a lupta, care muta disputa dintre partide din Parlament la Procuratura, ca in urma cu mai bine de 50 de ani, pe vremea comunismului. Liberalul a respins acuzatiile PD-L-ului, acuzandu-i pe sefii democrat-liberali ca incearca sa distraga atentia publicului de la scandalul de coruptie in care este implicat ministrul PD-L, Monica Iacob Ridzi folosind dosare tinute in sertare.

Fostul premier a calificat demersul lui Mircea Toader, care l-a acuzat pe Tariceanu de subminarea economiei nationale, drept o "chestiune serioasa", care ii umbreste mandatul, unul in care tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere economica din ultimii ani, dupa cum noteaza Evenimentul Zilei.

In plus, liberalul a invocat si Raportul Comisiei pentru industrii si servicii a Parlamentului, care a investigat cazul Sterling si care nu a gasit nici un aspect care sa fi incriminat vreun membru al Executivului condus de Tariceanu.

In luna februarie 2009, presa a scris ca, in octombrie 2008, Guvernul Tariceanu oferise drept de a explorare in Marea Neagra unei firme cu un capital de 200 de lei, raspunsul oficialilor Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale precizand faptul ca respectivul document era doar un act aditional la un contract vechi al Sterling Resources , dupa cum noteaza Realitatea TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea