Social

#bilete de tren #calatorii cfr #card trenplus

Calatorii mai ieftine cu trenul

Incepand cu data de 7 mai 2012, cei care calatoresc cu trenul beneficiaza de tarife mai avantajoase.

CFR Calatori a pus in vanzare Cardul TrenPlus, cu ajutorul caruia pasagerii pot achizitiona bilete cu 25% reducere din tariful integral de transport, clasa 1 sau clasa a 2-a, pentru calatoria pe orice relatie cu tren de orice rang.

Acest card poate fi cumparat de la statiile sau agentiile de voiaj CFR, la pretul de 80 de lei, pe baza unei cereri scrise. Cardul este nominal, netransmisibil si este valabil timp de un an.

"Reducerea oferita se aplica numai la biletele achizitonate de la casele de bilete ale statiilor si agentiilor de voiaj CFR si nu se cumuleaza cu alte facilitati sau reduceri stabilite. Tariful de rezervare a locului, tariful suplimentul de pat / cuseta se achita integral. Biletele de tren cu reducere, emise in baza Cardului TrenPlus, permit modificarea contractului de transport (intreruperea, amanarea, anticiparea calatoriei) ca si pentru un bilet cu tarif integral", informeaza CFR Calatori.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea