Social

#calatorii gratuite # calatorii cu metroul #calatorii #metrou

Calatorii gratuite cu metroul. Cum poti intra in posesia lor

Metrorex lanseaza o campanie inedita in urma careia va oferi calatorii gratuite. Reprezentantii companiei au anuntat ca ofera gratuit o cartela de metrou tuturor persoanelor care vor recicla pet-uri, sticle sau doze de aluminiu. Totul face parte din campania "PET=BILET" lansata de Metrorex in parteneriat cu Eco Synergy si Rematholding. 

 

„Metrorex, in parteneriat cu Eco Synergy si Rematholding, lanseaza ‘PET=BILET’, campania premiera ce are ca scop atat incurajarea colectarii si reciclarii deseurilor, cat si cresterea interesului cetatenilor pentru calatoria cu metroul – transport ecologic, nepoluant. Metrorex incurajeaza programele ce au ca scop protectia mediului, aliniindu-se astfel politicilor nationale si internationale ecologiste. Prin aceasta campanie se doreste sensibilizarea opiniei publice si cresterea gradului de constientizare cu privire la importanta protejarii mediului inconjurator”, precizeaza compania intr-un comunicat de presa.

Campania se desfasoara in perioada 2-20 august, in statiile de metrou Dimitrie Leonida si Pipera (intrarea principala) la standul partenerilor Metrorex. Calatorii vor oferi 5 deseuri (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu), iar in schimb vor primi o cartela de metrou cu o calatorie.

„Astfel de campanii sunt necesare pentru schimbarea comportamentului cetatenilor cu privire la pastrarea mediului inconjurator curat si nepoluat, dar si pentru promovarea beneficiilor utilizarii transportului subteran ca mijloc de transport ecologic. Astfel ca, prin aceste tipuri de actiuni, societatea noastra doreste sa se implice activ in formarea unor comportamente responsabile din punct de vedere ecologic”, a declarat Stefan Paraschiv, directorul general al Metrorex.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea