Social

"Cainii" au muscat de doua ori "Pandurii"

Dupa ce au pierdut fara drept de apel in fata uneia dintre candidatele la retrogradare , Otelul, scor 0-3, Dinamo si-a luat revansa tot in fata unei formatii din subsolul clasamentului, Pandurii Tg. Jiu, pe care a surclasat-o cu 2-0. Sub amenintarile venite din partea oficialilor din stefan cel Mare, care le-au transmis alb-rosilor ca vor fi amendati daca nu vor castiga urmatoarele doua partide, fotbalistii au trecut de primul hop, numit Pandurii, echipa situata in coada clasamentului, cu 2-0, ramanand sa depaseasca peste o saptamana la Constanta si pe Farul. Victoria a starnit in tabara "cainilor rosii" o euforie mai mare decat calificarile Stelei si ale Rapidului in sferturile Cupei UEFA. "Am demonstrat ca jocul cu Otelul a fost un accident. Adevarata noastra valoare ne-am aratat-o aici. Nu cred ca parcursul bun al Rapidului si al Stelei ne poate avantaja pe noi, din punct de vedere al oboselii jucatorilor adversi, pentru ca exista metode rapide de refacere dupa efort", a declarat Ion Marin. "Am redevenit echipa de care Dinamo are nevoie pentru a fi pe locul intai", a intarit spusele antrenorului capitanul Florentin Petre . "Important este ca suntem pe primul loc si Steaua si Rapid trebuie sa castige ca sa ne ajunga", a adaugat directorul general al lui Dinamo, Gigi Netoiu .

Hizo si Netoiu, contestati
De partea cealalta, tehnicianul gazdelor, Viorel Hizo , a declarat ca diferenta a fost facuta de valoarea si de experienta net superioare in favoarea lui Dinamo. "Ce sa mai spun despre Florentin Petre daca are mai multe jocuri in Divizia A decat tot lotul meu de 22 de fotbalisti. Am facut un joc bun, dar suferim la finalizare", a precizat Dulaul. Antrenorul gorjenilor a intrat in vizorul spectatorilor din Tg. Jiu care l-au contestat pentru inlocuirea unuia dintre cei mai buni jucatori olteni, Armel Disney, schimbat in minutul 72 cu Adrian Popescu. Nu a fost singurul, Gigi Netoiu avand parte de un tratament si mai urat, fanii neuitand perioada petrecuta de acesta la Universitatea Craiova. "Ai venit sa ne furi, javro!", au spus spectatorii de la tribuna I.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea