Social

#animale #cafenea #pisici #cafenea pisici #adoptie pisici #cafeneaua cu pisici #camera cu pisici

Cafeneaua cu pisici, atractia acestui weekend, in Bucuresti

Cafenelele cu pisici au devenit extrem de populare in strainatate. Daca iti doresti sa mergi intr-un astfel de loc insa nu ai avut posibilitatea, acum vei putea face acest lucru. Cafeneaua cu pisici isi deschide portile pentru o zi in Bucuresti.

Cafeneaua cu pisici este un eveniment creat de voluntarii Camerei cu pisici, in parteneriat cu restaurantul Morgan La Dud si se afla deja la editia a cincea.

Evenimentul este dedicat iubitorilor de pisici si are ca scop plasarea pisicilor in cadrul unor familii iubitoare care sa aiba grija de ele, dar si strangere de fonduri pentru ingrijirea pisicilor care nu si-au gasit inca o familie.

Noutatea acestei ediții o constituie colaborarea cu o serie de artisti, care au realizat o colecție eclectica de ilustratii in editie limitata, toate cu tematica felina: Aitch, Ileana Surducan, Saddo, George Rosu, Adrian Serghie, dear sender, Florin Pantilimon, Nu Zdru.

Evenimentul va avea loc la restaurantul Morgan La Dud (zona Piata Rosetti, Str. Sperantei nr. 7) si se va desfasura in intervalul orar 13-19. Aici vei fi intampinat de organizatori cu prajituri si articole handmade si cu sacose si iustratii cu pisici. Tot de aici poti pleca acasa cu una sau mai multe pisici, dornice sa-si gaseasca un camin cu oameni care sa le ofere atentia cuvenita.

Banii obtinuti din vanzari vor fi utilizati pentru achitarea tratamentelor veterinare si ingrijirea pana la adoptie a pisicilor din grija Cameriei cu Pisici.

De asemenea, se pot face donatii constand fie in hrana (umeda sau uscata), fie in obiecte (noi sau folosite) utile pisicilor: jucarii, sisaluri, perne sau orice consideri ca le-ar face viata mai frumoasa pana la adoptie.

Camera cu pisici (The Cat Room) este un proiect de voluntariat independent de orice asociatie pentru protectia animalelor, din Romania sau din strainatate, avand ca scop principal gasirea de adoptatori pentru pisici salvate de pe strazile Bucurestiului.

Sursa foto: pets.webmd.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea