Social

#cumparare cadouri #cadouri

Cadourile, un cuvant pe care-l rostim tot mai des

 

N-ai cum sa o dai in bara cu ele, nu? Adica, in cel mai rau caz, gestul conteaza. Asta ne place sa credem, dar oare chiar asa e?
 

Una din cele mai mari provocari ale stilului de viata incarcat pe care il avem in ziua de astazi e ca nu mai avem timp sa ne gandim sau sa cautam cadourile potrivite pentru persoanele la care tinem. Asa ca ne trezim pe ultima suta de metri ca am uitat, sau chiar nu am apucat sa-l cumparam, si luam primul lucru care ne vine in minte.

Eh, gestul conteaza, ne gandim...

Cadoul potrivit poate sa stranga o relatie, sa o faca mai puternica, sa ne apropie de ceilalti. Sau poate da nastere unor intrebari mai putin ok.

Recent i-am descoperit pe cei de la Mystery Box, specialistii care ofera cadouri in locul nostru, in situatiile in care nu avem timp, idei sau, pur si simplu, vrem sa adaugam o nota de suspans si adrenalina evenimentului ce urmeaza. Am stat de vorba cu ei. Iata ce ne-au spus:

“Au trecut deja mai bine de doi ani de zile de la lansarea www.mysterybox.ro si inca mai primim intrebari legate de activitatea (sau misterul) Mystery Box. Cine sunteti, cum faceti, ce cadouri trimiteti si mai ales, cum arata cadourile voastre?

Ei bine, haideti sa facem o recapitulare si sa incepem cu ce e mai important - aspectul. Nu spunem ca pachetele noastre arata superb (din modestie), insa putem spune ca avem o vasta experienta in impachetarea cadourilor si in selectarea cutiilor potrivite, a panglicilor utilizate sau a funditelor. Daca ai incercat vreodata sa impachetezi un cadou atunci stii cat de dificil este sa te adaptezi diferitelor dimensiuni, sa tii cont de preferintele clientului si sa faci cumva sa ajunga intreg in posesia sarbatoritului.

Ce cadouri trimitem nu avem cum sa dezvaluim dintr-un motiv foarte simplu – Nici noi nu stim! Clar, ai zambit, dar sa stii ca nu avem doua cadouri la fel – personalizam fiecare pachet in parte, ba chiar si modul de ambalare incercam sa-l schimbam de fiecare data.

Fie ca ne place sau nu, judecam o carte dupa coperta. Iar coperta cadoului tau este ambalajul. Partea buna insa e ca putem controla cum arata coperta. Putem adauga detalii care o vor face cu adevarat speciala. Detaliile fac diferenta, nu le ignora.

Cum facem? – Aici trebuie sa stii ca nu e usor. Investim timp, energie, studiu si in mod clar suflet. Ne bucuram impreuna cu clientii si suferim atunci cand se intampla sa gresim (nu des, insa am mai patit-o).

Ce este bine de stiut atunci cand apelezi la Mystery Box?

 

(dupa ce citesti https://mysterybox.ro/despre-noi)

Bugetul - Te vei simti super confortabil din punct de vedere al bugetului. L-ai stabilit la inceput si noi ne incadram in el. Cu siguranta ai mai patit-o cand ai fost la cumparaturi si ti-ai propus o anumita suma, pe care insa ai depasit-o fara sa-ti dai seama. La noi nu e cazul. Mai mult, transportul prin curier rapid va fi inclus in acesti bani.

Este important bugetul? Parerea noastra ca da. in orice domeniu, in orice initiativa sau idee, este foarte clar ca obtii rezultate mai bune cu un buget superior.

Chestionarul - E bine sa fii pregatit(a) sa completezi un chestionar legat de sarbatorit, cu cat mai multe detalii. Nu toate raspunsurile sunt obligatorii, insa ne ajuta. Cu ocazia asta vei descoperi cat de bine o cunosti sau il cunosti . intrebari simple de genul “care este culoarea ei preferata” sau “care este animalul preferat” pot deveni brusc complicate.

Doar atat mai vrem sa-ti spunem: fii "open mind" savureaza momentul si apreciaza efortul echipei noastre. Daca fugi repede la florarie sa vezi cat costa trandafirul pus in colet, daca vrei sa dai 2 lei si sa primesti 4, atunci mai bine nu apela la noi, cumpara singur cadourile necesare. E mai bine asa pentru toata lumea.

Nu este cu suparare, Mystery Box nu e pentru fiecare. Ca oameni suntem diferiti, gandim diferit. Avem prieteni foarte buni care nu au apelat la serviciile noastre si ne-au spus limpede ca nici nu ar putea. Avem in schimb clienti care intre timp ne-au devenit prieteni, dupa ce s-au bucurat in mai multe randuri de imaginatia si creativitatea noastra.”

Puteti afla despre experienta celor ce au apelat la Mystery Box pe pagina https://mysterybox.ro/testimoniale. Noi am citit-o si ne-a placut.

Si iti mai spunem un secret, unde cei din echipa Mystery Box nu prea au cum sa intervina. Exista un alt dar, care nu este palpabil, dar care este uneori mai relevant decat orice dar concret. Este vorba de daruirea propriei persoane, de prezenta ta alaturi de partenerul tau, de parintii tai sau poate de un prieten adevarat.

Pana la urmatoarea aniversare, nu uita: daruieste-te pe tine insuti!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea