Social

#inspiratie cadouri # cadouri sotie #cadouri

Cadouri pentru sotie - Top 10 idei de maxima inspiratie

Partenera ta de viata este o sotie grozava si o mama minunata pentru copiii vostri. Este alaturi de tine la bine si la greu, nu pune paie pe foc cand lucrurile nu-ti merg asa cum ai fi dorit, este intelegatoare si dedicata. Nu uita sa-ti puna pachetul sau sa te intampine cu un zambet cand ajungi de la birou, iar cand nu-i raspunzi la telefon isi face griji pentru tine. Chiar daca te cearta ca ai uitat cheile sau insista sa-ti iei umbrela dimineata pentru ca a vazut ea niste nori la orizont, nu-ti mai imaginezi viata fara ea. 

 

Realitatea arata ca dupa ce se casatoresc sotii uita sau neglijeza sa-si mai faca surprize si cadouri. Dar, acest mic gest este extrem de important intr-o relatie. Nu trebuie sa fie intotdeauna flori si bomboane. Nu trebuie sa fie doar de ziua de nastere, de 8 Martie, de Craciun, Ziua Indragostitilor sau alta ocazie speciala. De fiecare data cand vrei sa o rasfeti, sa-i multumesti ca exista in viata ta si sa o bucuri, alege-i un cadou inspirat. Iata cele mai frumoase 10 idei cadouri pentru sotie in 2020. 

10 Idei cadouri pentru sotie

1. Caseta bijuterii

O cutie bijuterii este o alegere foarte buna pentru sotia ta. O ajuta sa-si organizeze elegant obiectele de valoare si sa le gaseasca intotdeauna la timp, inclusiv atunci cand trebuie sa mergeti la un eveniment special si tu astepti ore intregi ca ea sa se aranjeze.

Sa oferi cadou o cutie de bijuterii inseamna sa-i validezi frumusetea, sa o inconjori cu dragoste, intelegere si rasfat. Cutiile de bijuterii au multiple compartimente (chiar si sertare ascunse) pentru cercei, bratari, inele, pandantive, lantisoare si chiar ceasuri sau ochelarii de soare. Unele sunt decorate chiar si cu o oglinda practica. Vezi si cutie ceasuri.

2. Lumanari parfumate

Este uimitor cat de atenta este sotia ta cu ingrijirea casei si crearea unui spatiu perfect pe care voi il denumiti "acasa". Ajut-o sa aduca o mireasma proaspata in cuibul nostru cu un set cadou lumanari parfumate yankee candle.

Aceste lumanari elibereaza o aroma imbietoare, sunt create cu ingrediente naturale si au fitil din lemn, ceea ce le face sa arda pentru mai mult timp. Cand sotia ta ajunge obosita de la birou, poti sa-i faci o surpriza, sa-i pregatesti cada cu spuma si o lumanare parfumata aprinsa in baie. Are nevoie de aceste clipe de rasfat si va fi inca o data sigura ca a facut alegerea cea buna ca a ales sa se marite cu tine. 

3. Trandafir placat cu aur

Flori ii mai aduci tu sotiei tale, dar cand este o ocazie speciala e timpul pentru o surpriza speciala, cum este acest trandafir placat cu aur. Floarea aceasta pretioasa nu moare si nu are nevoie de ingrijiri deosebite. Este placata cu aur de 24k si are marime naturala. Sotia ta poate aseza trandafirul intr-o vaza pe birou, in biblioteca sau pe etajera. Se va bucura nespus de fiecare data cand il va observa. 

4. Cadoul perfect: Pres pentru reflexoterapie

Exista cadouri pe care le faci sotiei pentru ca o admiri, pentru ca vrei sa o rasfeti sau pentru ca vrei sa-i multumesti, dar acest pres pentru reflexoterapie este cu certitudine un cadou de grija. Arata ca iti pasa de bunastarea sa, ca vrei sa-i fie bine.

Studiile arata ca reflexoterapie poate imbunatati simtitor circulatia sangelui si poate energiza organismul. Covorasul este fabricat dintr-un material placut la atingere si este decorat cu 30 puncte ferme de masaj. Instructiunile sunt foarte simple: trebuie doar sa te urci cu ambele talpi pe cele 30 de puncte de masaj, iar acestea vor actiona asupra terminatiilor nervoase existente pentru ameliorarea durerilor, reducerea anxietatii si combaterea stresului. 

5. Harta Razuibila a Romaniei

Cat de mult ai calatorit pana acum alaturi de sotia ta prin Romania? In cate locuri ati fost si ce colturi nu ati reusit sa vizitati inca?

Sa memorezi toate acestea poate fi destul de dificil, dar cu o Harta razuibila a Romaniei prinsa pe perete, vei putea raspunde intr-o clipita. Harta razuibila este o idee absolut incredibila. Exista o foita de aur asezata deasupra hartii propriu zise si pe masura ce descoperi calatorind noi locuri din tara noastra, tot ce trebuie sa faci este sa razuiesti acele destinatii.

Rezultatul? O harta personalizata a calatoriilor voastre impreuna prin Romania. Asa va fi mai simplu sa decideti urmatoarea destinatie si veti avea in permanenta pe perete un obiect decorativ cu totul special. 

6. Oglinda makeup pentru iubita sotie

Chiar si dupa ce v-ati casatorit, sotia ta nu uita sa aiba grija de ea, iar tu apreciezi ca este eleganta, stilata si cocheta. Poate ca te enervezi uneori ca nu puteti iesi instant din casa, pentru ca ea are tabieturile sale in fata oglinzii, dar de fiecare data cand este la bratul tau, te mandresti enorm cu ea. O iubesti, e clar!

De aceea, unul din cele mai inspirate cadouri pe care poti sa i le oferi de Craciun, zi de nastere, aniversare casatorie sau alta zi importanta pentru voi este o oglinda cosmetica. Cele mai noi oglinzi make-up sunt uimitoare: pliabile, cu incarcator de telefon, cu led-uri sau decorate cu multiple beculete pe margini, cu suport de masa ori ventuza pentru lipit direct pe oglinda, cu locasuri pentru asezarea produselor de make-up de baza. Vino pe mindblower sa vezi toate aceste modele. 

7. Difuzor aromaterapie

Daca sotia ta ti-a luat-o inainte cu lumanarile parfumate pe care le-a asezat gratios prin casa, este timpul sa o surprinzi cu ceva inedit: un difuzor aromaterapie care functioneaza cu uleiuri esentiale. Acesta elibereaza aromele uleiurilor naturale in mod automat.

Atmosfera din casa va fi mereu proaspata si diferita, in functie de starea si preferintele voastre. Dar, asta nu este tot. Se vorbeste foarte mult in ultimii ani de efectele exceptionale ale uleiurilor esentiale si exista o intreaga teorie de bune practici in folosirea acestora. Astfel, uleiurile esentiale pot ajuta pentru un somn mai odihnitor, o piele mai sanatoasa, combaterea stresului si anxietatii, insuflarea unei stari de bine, vigurozitate etc. 

8. Sosete colorate

O pereche de sosete colorate este oricand o idee binevenita de cadou pentru sotie. Seturile includ sosete cu modele si culori diferite. Sunt calduroase, protejeaza talpile si picioarele. Prin faptul ca sunt modele vesele, ofera purtatoarei o stare de bine, de zambet. Sosetele sunt fabricate dintr-un material de foarte buna calitate, se intind suficient si isi pastreaza forma si culorile chiar si dupa mai multe spalari la masina. Pentru ca sunt marimi universale, nu trebuie sa-ti faci grija ca nu vor fi pe masura sotiei tale. 

9. Cana termosensibila constelatii

Sotia ta adora sa-si bea cafeaua dimineata? Sau poate ca prefera ceaiul, ciocolata calda ori cappuccino. Indiferent de preferintele sale, poti sa-i oferi o cana termosensibila care se transforma imediat ce cuprinde un lichid fierbinte. Mai multe stele si constelatii incep sa rasara pe peretii sai exteriori cand torni in ea o bautura fierbinte. De acum, puteti sta la povesti in compania unui ceai sau a unei cafele sub cerul vostru mic aparut pe cana termosensibila. 

10. Portofel de carduri, antifurt

A spus cineva ca femeile nu apreciaza cadourile gadget? Fals. Cu toate ca la prima vedere, barbatii sunt cei mai implicati in tehnologie, femeile apreciaza oricand o solutie noua care sa le rezolve o problema.

Iar, din acest punct de vedere, portofelul antifurt este o idee de exceptie. Portofelele noi de carduri au interior din aluminiu, un material care nu permite citirea RFID-ului de pe card cu un reader al unei persoane rau -intentionate. In plus, un portofel de carduri are un aspect minimal si foarte elegant. Sotia ta va fi incantata de dimensiunile sale mici, perfecte pentru poseta sa. 

Concluzie

Ai de pregatit un cadou pentru sotie? Cu aceste idei originale esti foarte aproape de alegerea optima. Vino pe mindblower sa descoperi toate aceste cadouri minunate.  In stoc instrumente de scris, sorturi de bucatarie, jocuri de construit,  decoratiuni casa,  accesorii pentru vin la lichidare de stoc si alte super idei de cadou. 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea